Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Får TTELA titta in hos dig?

Har du ett hus i en speciell stil? En inredningsstil som sticker ut? Eller ett hem som ligger på ett udda ställe? Hör av dig!

Förra året träffade vi bland annat Per i Vänersborg som murade sitt hus själv, Ivan som kan stoltsera med toppvåningen i kvarteret Mars i Trollhättan och Alva och Robert som lever som moderna vikingar mitt i Lilla Edet.

Nu är vi på jakt efter nya hem att besöka. Har du helt snöat in på inredning från ett specifikt årtionde eller bor du kanske i en husbåt året om? Eller känner du kanske till någon som vi borde besöka? Släng iväg ett mejl till Eva Alverbratt eller Kristina Stulken.

Kolla in några av de hem vi besökte under 2019:

Per murade sitt eget hus

2009 började Per Johansson skissa på ett hus han ville bygga. Tre år och enormt många arbetstimmar senare flyttade han in i den spektakulära villan på 160 kvadratmeter. Läs mer här!

Jessica lämnade stan för landet

"Jag har flera inredningsstilar, men grunden är ljus. Det är så jag vill ha det eftersom huset ligger vid skogen."
Det säger Jessica Ericsson som för fem år sedan lämnade stan för ett hus i Norra Björke. Läs mer här!

"Trollhättan känns större här uppifrån"

Med hiss ända in i hallen, utsikt åt nästan alla håll i stan och runda väggar räknas nog lägenheterna i vattentornet till Trollhättans mest spännande. TTELA har tittat in hemma hos Emilia Angséus som bor allra längst upp. Läs mer här!

"Vi bygger ett hus precis som vi vill ha det"

Familjen Söderlund Davidson håller just nu på att skapa sin husdröm. Efter intensiva år börjar de se resultatet av det hem de drömmer om. Häng med in i det charmiga – och särpräglade – bygget i Dalsland, som håller på att växa fram. Läs mer här!

En fransk vindsvåning – mitt på Storgatan

Murriga toner, mycket sammet och massor med franska detaljer – Kajsa Enero Riquelme, 28, har skapat en oas för en frankofil och maximalist i lägenheten på Storgatan. Läs mer här!

De lever som moderna vikingar – mitt i villaidyllen

lva Sales och Robert Roeske har en förkärlek för fornnordisk historia. I mångt och mycket är de ett helt vanligt par – Volvo, villa och hund(ar). Men deras starka intresse samt hur det kommer till uttryck, skiljer dem från gemene man. Läs mer här!

Högsta läget i Trollhättan

Hur är det att bo 46 meter över marken? TTELA har fått en rundvisning hos Ivan som bor på 115 kvadratmeter i kvarteret Mars högsta lägenhet. Läs mer här!

Minna plastbantar sitt hem

Att tänka klimatsmart och på miljön är något som ligger i tiden. Men få har tagit det så långt som Trollhättebon Minna Chessa, som bestämt sig för att plastbanta. "Jag tycker inte att jag lever på något speciellt sätt, förutom att jag väljer naturmaterial". Läs mer här!

Johanna skapar harmoni med feng shui

Det handlar om att skapa balans i inomhusmiljön, hämta energi och må bra. Johanna Wallin, inredare och feng shui-konsult, delar med sig av tips på hur du kan få harmoni i ditt hem. Läs mer här!

Trädgården där rummen frodas

Ett par mil utanför Trollhättan, närmare bestämt i närheten av Hjärtum, ligger Tomtens krukmakeri och trädgård. Här njuter ägarna Eddie och Mary i trädgårdens alla naturrum. De trivs gott och vill gärna dela med sig av sitt liv. Läs mer här!