Fel på tågbro – stor påverkan på tågtrafiken

På grund av ett fel i tågbron i Vänersborg ställdes flera avgångar till och från Vänersborg in under tisdagen. Det som hände var att bron hade fastnat i öppet läge.

ANNONS

Felet i bron uppstod under tisdagseftermiddagen och påverkade flera sträckor till och från Vänersborg.

Under kvällen blev flera avgångar inställda. Följdförseningar och ytterligare inställda avgångar kan förekomma.

Västtrafik uppmanar alla resenärer att söka sin resa med Västtrafiks reseplanerare eller i appen To Go, för att se alternativ till den inställda avgången. Klockan 19.30 hade Sjöfartsverket åtgärdat felet på bron.

Det som hände var att bron fastnade i öppet läge och inte gick att stänga.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS