Flera utan tidning – här kan du hämta en TTELA

Med anledning av den stora mängden snö som föll under måndagskvällen och natten, har flera TTELA-kunder i Vänersborg och Trollhättan blivit utan tidning under tisdagsmorgonen. På Hedeängsvägen 8 i Trollhättan kan kunder komma och hämta sin tidning.

ANNONS
|

Flera TTELA-kunder har under tisdagen blivit utan tidning, på grund av den stora mängd snö som kommit och viss utebliven snöröjning.

Tidningsdistributören VTD:s vd Annika Nyberg berättar för TTELA att det rör sig om cirka 1 500-2 000 kunder som drabbats. Däribland kunder i stora delar av Vänersborg.

– De kunder som inte fått sin tidning kan komma och hämta en tidning på Hedeängsvägen 8 i Trollhättan.

I de centrala delarna av Trollhättan samt Halvorstorpsområdet, kommer kunderna få sin tidning utdelad framåt 08.00-09.00, meddelar VTD.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS