Försvunnen man hittad död i Dalsland

På torsdagskvällen anträffades en försvunnen man död i Dals-Ed. Han låg intill en vält fyrhjuling. Inga brottsmisstankar finns.

ANNONS

En man i 45-årsåldern, som varit anmäld försvunnen sedan den 27 maj, hittades på torsdagskvällen död vid Fagerhult i Dals-Eds kommun. Enligt polisen anträffades mannen intill en fyrhjuling.

– Det var en förbipasserande som larmade efter att ha sett den välta fyrhjulingen och mannen som låg i anslutning till den, säger Stefan Gustafsson, polisens presstalesperson.

Polis och ambulans tillkallades. Fyrhjulingen togs i beslag och mannens anhöriga har underrättats.

I nuläget finns inga brottsmisstankar kring dödsfallet.

– Händelsen behandlas nu som en trafikolycka med dödlig utgång, säger Stefan Gustafsson.

Polisen har i veckan sökt efter mannen med bland annat laser, drönare och helikopter i området, men utan resultat.

ANNONS

Under tisdagen kopplades Missing People in, men trots att cirka 60 personer sökte av ett stort område runt Ed, gjordes inga fynd, enligt tidningen Dalslänningen.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS