Här gymmar Terminator i Västsverige

På onsdagsförmiddagen dök filmstjärnan, kroppsbyggaren och guvernören Arnold Schwarzenegger upp på ett gym i Kungsbacka, något som tidningen Norra Halland var först med att skriva om: "En person ville inte tvätta händerna efteråt", säger gymägaren Björne Hebelius till GP.

ANNONS
|

Under tisdagskvällen fick gymägarenBjörne Hebelius ett samtal om att en minst sagt inte okänd person skulle besöka gymmet. NämligenArnold Schwarzenegger som dök upp på Träningskompaniet i Kungsbacka. Något somNorra Hallandvar först med att skriva om.

- Det är en idol för mig. Jag har levt i den här branschen i 25 år, det har varit en idol i alla tider. De första filmerna som kom ut har man ju tittat på hundratals gånger. Han är stor och en fantastisk trevlig person,säger gymägaren Björne Hebelius till GP.

Vad gjorde han?

- Han kom in för att träna och bjöd på lite foton.

ANNONS

Vad sa han?

- Han tyckte att det var ett trevligt gym och han gillar med de mer privata gymanläggningarna som det var förr i tiden. Jag har försökt skapa en amerikansk stil på gymmet.

Hur reagerade övriga gäster?

- De var jätteglada. Mer än glada.En person ville inte tvätta händerna efteråt. Du kan ju tänka dig själv om du är på ett gym i Kungsbacka och så dyker en av världens mest kända personer upp. Ingen kan ju ta det. Det är inget man förstår, säger han och fortsätter;

- "I'll be back" sa han när han gick. Det kan man ju från filmerna.

ANNONS