”I lördagens tidning blev det alldeles fel”

I lördagens tidning blev det alldeles fel. Vi ber om ursäkt för det inträffade och har sett över rutinerna.

ANNONS

Sverige- och världensidorna uppdaterades inte till lördagens tidning, utan fredagens sidor låg kvar. Orsaken var bristande rutiner. Dessa har vi nu sett över för att förhindra liknande misstag i framtiden och jag ber om ursäkt för det inträffade.

Finns i e-tidningen

Vill du läsa lördagens in- och utrikessidor kan du göra det i e-tidningen. Men har du redan laddat ned lördagens tidning i e-tidningsappen behöver du tyvärr slänga den och ladda ned den på nytt för att uppdateringen av sidorna ska slå igenom.

I appen går du till fliken ”hämtade” och trycker på ”redigera”. Tryck på ringen på lördagens tidning, sedan på papperskorgen och därefter på ”radera”. Gå sedan till fliken ”start” och ladda ned lördagens tidning på nytt genom att klicka på den. Då ska rätt Sverige- och världensidor dyka upp.

ANNONS

Vi ber återigen om ursäkt för eventuella besvär.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS