Ingen utdelning av TTELA under dagen

TTELA har inte kunnat delats ut under onsdagsmorgonen.
– På grund av kraftigt snöfall och inga plogbilar i sikte har vi inte kunnat utföra något distributionsarbete för TTELA. Det innebär att inga TTELA blir utdelade denna morgon, säger nattkoordinator Tomas Jonasson VTD.

ANNONS
|

För de kunder som har möjlighet att hämta en papperstidning, så ska det finnas en pall utanför VTD på Hedeäng i Trollhättan. Annars så hänvisas läsarna till e-tidningen.

– Vi har ställt en pall med TTELA i Trollhättan, adress Hedeängsvägen 8, för kunder som vill hämta sin egen tidning, säger Tomas Jonasson

Det finns förhoppningar om att onsdagens tidningar ska kunna delas ut under torsdagsmorgonen.

– Vi hoppas att plogbilarna gör sitt jobb under dagen så att vi kan distribuera dagens tidning under torsdagen, säger Tomas Jonasson.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS