Bil i diket efter olycka utanför Lödöse

Under natten larmades räddningstjänsten om en olycka strax söder om Lödöse, Lilla Edets kommun. Fordonet hade där hamnat i diket, men föraren kunde ta sig ur bilen på egen hand.

ANNONS
|

Det var runt klockan 02.50 som larmet om olyckan kom in. Enligt Sara Rosenquist, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten Storgöteborg, hade bilen kört ner i diket.

– Det är en singelolycka men ingen person är kvar i bilen, hen hade tagit sig ut för egen maskin, säger Rosenquist.

Om olyckan orsakades av halka är i nuläget oklart. Räddningstjänsten väntas dröja sig kvar i drygt 20 minuter till.

– För oss finns det inte så mycket att göra, i och med att det inte blev något läckage eller annat. Vi inväntar ambulans som får göra en bedömning om föraren, säger Sara Rosenquist klockan 03.20.

ANNONS

Strax innan klockan 04.00 meddelar SOS Alarm att ambulansen varit framme på platsen, men att föraren inte förts till sjukhus för vård. Räddningstjänsten har också avslutat sin insats.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS