Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Erik Zienau

Bråk mellan två kvinnor – ena kvinnan knivskar den andra

Under fredagseftermiddagen inträffade ett bråk på S.t Peders väg i Lödöse. Utanför en butik blev den ena kvinnan knivskuren i handen av den andra kvinnan. Polisen kunde på platsen gripa den ena kvinnan och det kommer skrivas en anmälan om grov misshandel.

ANNONS
|

Det var strax innan klockan fyra som polisen fick larmet där en kvinna i 35-årsåldern blivit knivskuren av en kvinna i 25-årsåldern. De två kvinnorna ska enligt polisen vara bekanta med varandra.

– Vi är snabbt på platsen och kan gripa den misstänkta kvinnan utanför butiken Direkten där bråket inträffade. Skadan som 35-åringen fick ska vara en mindre skada i handen. Vi är kvar på platsen ett tag till och kommer förhöra vittnen, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

Efter händelsen fördes den skadade kvinnan med ambulans till Kungälvs sjukhus.

På lördagsförmiddagen var den gripna kvinnan fortsatt frihetsberövad, och har blivit anhållen av åklagare. Fortsatt förhör och utredning kommer ske under lördagen.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS