Brand i elcentral i bostadsområde

Det började brinna i en pelletsanläggning i ett bostadsområde i Lilla Edet på lördagen.

ANNONS
|

Larmet inkom klockan 16.37 på lördagen och gäller ett bostadsområde vid gatan Klosteräng. Enligt första uppgifter från räddningstjänsten har det börjat brinna i en elcentral.

– Det har varit lågor. Det är en brand i en elcentral, med anslutning till en värmeanläggning i ett bostadsområde, säger Jörgen Bech, larm och ledningsoperatör vid räddningstjänsten.

Vid klockan 17.00 hade räddningstjänsten just anlänt till platsen och cirka en halvtimma senare var branden släckt och insatsen började skalas ned.

– Det var en pelletsanläggning, en byggnad på 20 kvadratmeter som brann. Branden är släckt nu, säger Åsa Opperud, larm och ledningsoperatör.

På lördagskvällen uppger polisen att de inte har fattat någon misstanke om brott.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS