Brand i terrängen – visade sig vara kontrollerad eldning

Räddningstjänsten larmades på torsdagskvällen till en brand utomhus strax öster om Nygård. Enligt de första uppgifterna skulle branden har orsakats av ett blixtnedslag, vilket snart visade sig inte stämma.

ANNONS
|

Larmet inkom strax efter 19-tiden på torsdagskvällen och räddningstjänsten ryckte ut till platsen, öster om Nygård i Lilla Edet.

Enligt de initiala uppgifterna från Räddningstjänsten Storgöteborgs ledningscentral skulle det brinna i terrängen, vilket man trodde hade orsakats av ett blixtnedslag.

När räddningstjänsten kom fram till platsen kunde de konstatera att så inte var fallet. Det rörde sig istället om en kontrollerad eldning.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS