Brand i villa – en man till sjukhus

En villa norr om Lilla Edet har fattat eld. Räddningstjänst och ambulans är på väg till platsen.

ANNONS

Larmet kom in till SOS alarm vid 19.57 under lördagskvällen.

– Man har sagt att det ska vara någon form av brand inne i villan. Man ser lågor och det pratas om en vägg som brinner, säger Ola Nilson, teamleader på SOS alarm.

Flera enheter kallades till platsen.

– Sex stycken enheter från räddningstjänst. En ambulans och en akutbil.

Räddningstjänsten är nu framme och har påbörjat släckningsarbetet.

– Räddningstjänsten har sagt att man har synliga lågor och man har påbörjat en yttre släckning.

En person förd till sjukhus

Räddningstjänsten hade vid 21-tiden släckt branden. En person lastades i ambulans och fördes till sjukhus.

ANNONS

– Vi har släckt branden. Vi kom dit och det var synliga lågor och vi släckte ganska fort. Vi har en prognos kvar där på knappt en timma, säger Björn Wanderkay, räddningstjänsten Storgöteborg vid 21.10.

Hur stor skada huset tagit kan Björn Wanderkay inte uttala sig om men i och med att huset låg avsides tog det tid för räddningstjänsten att ta sig fram.

– Problemet var att den låg så avsides så det tog lång tid att ta oss dit. Men när vi kom dit släckte vi elden ganska snabbt.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS