Brand på bruket i Lilla Edet

Räddningstjänsten larmades till pappersbruket på måndagsmorgonen. Personalen hann släcka branden innan räddningstjänsten kom dit.

ANNONS

Strax innan klockan 09 kom larmet om en brand på pappersbruket i Lilla Edet. Enligt Räddningstjänsten var det en mindre brand och personalen hann släcka innan brandbilarna kom till bruket.

Vad det var som orsakade branden är okänt. Det finns ingen information om att någon ska ha skadats i branden och någon ambulans har inte skickats till platsen.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS