Cecilia Frisk är publisher och ansvarig utgivare på TTELA.
Cecilia Frisk är publisher och ansvarig utgivare på TTELA. Bild: Stefan Bennhage

Cecilia Frisk: Välkommen Jiyan och snart två nya kollegor!

TTELA:s satsning på åsiktsjournalistik fortsätter att utvecklas och nu välkomnar jag med stolthet vår nya ledarskribent Jiyan Behrozy, som ska arbeta med frågor som engagerar och berör läsare och tittare i våra fyra bevakningskommuner: Vänersborg, Trollhättan, Mellerud och Lilla Edet.

ANNONS
|

Jiyans passion och engagemang för frågor som är viktiga för utvecklingen här – både på individnivå och för lokalsamhället – borgar för intressanta, inspirerande och lärorika texter, som kommer beröra och bidra till ökad lokal debatt. Vi ska med hjälp av Jiyan fortsätta att väcka åsikter och ge ökad kunskap på ledarplats – både på ttela.se och i papperstidningen.

LÄS MER:Gudomligt att både wallraffa och prata demokrati

Som publisher för mediehuset TTELA är jag stolt över vår fortsätta satsning på lokal kvalitetsjournalistik där rörliga inslag och livesändningar från aktuella nyhetshändelser samt lokala event och matcher lockar allt fler tittare. Vi förstärker nu därför redaktionen med ytterligare en videojournalist.

ANNONS

Känner du en videojournalist med skarp känsla och intresse för lokala nyheter, som vill livesända ena stunden och skriva eller fotografera för webben den andra? Vill du arbeta på en av landets mest offensiva lokaltidning tillsammans med hjälpsamma kollegor under ledning av nyhetschef Johannes Nilsson? Då har vi på TTELA jobbet att tipsa om!

Sökes: Videojournalist på TTELA

Som publisher är jag också stolt över att vi i dagsläget kan erbjuda de starkaste marknadsföringskanalerna i både digital och traditionell media för företagen i vår region, vilket gör att efterfrågan på våra marknadsföringstjänster nu ökar snabbt. Därför förstärker vi också TTELA:s medierådgivarteam, lett av försäljningschef Johan Hummerhielm, med ­ytterligare en digitalt kompetent kollega. Tipsa gärna intressanta personer om jobbet som medierådgivare!

Sökes: Medierådgivare TTELA och övriga mediehus SLM

Mediehuset TTELA:s tydliga fokus är riktig lokal bevakning, granskning och rapportering – där objektivitet, trovärdighet och fakta är viktiga hörnpelare.

Vi jobbar aktivt mot falska nyheter och obekräftade rykten.

Vi vet att vår journalistik bidrar till ökad kunskap och att fördomar därmed kan minska.

Vi väljer våra bevakningsämnen med vägledning av att vi ska bidra till att göra skillnad – här. Vilka ämnen vill du att vi skriver mer om? Har du nyhetstips som vi ska gå vidare på?

ANNONS

Vi vet – riktig journalistik gör skillnad.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS