Drograttfull omhändertogs efter polisjakt

Sent på tisdagskvällen fick polisen tips om en påverkad bilist på E45. Efter en flera minuter lång biljakt i Lilla Edet fick polisen stopp på mannen.

ANNONS
|

Vid 22-tiden på tisdagskvällen fick polisen tips om en man som körde påverkad på E45 vid Lilla Edet.

– Polisen upprättade ett stopp för att få tag i mannen, men han stannade inte, säger Rickard Lejon, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Östra Fyrbodal.

Då följde en polispatrull efter mannen och det blev en biljakt som pågick genom centrala Lilla Edet mellan tre-fem minuter.

– På Strömsidan fick vi stopp på mannen och han omhändertogs, säger Rickard Lejon.

Mannen, som är i 30-årsåldern och skriven i Göteborg, är misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och grov vårdslöshet i trafiken. Han togs med för provtagning, men frihetsberövades aldrig.

ANNONS

Mannen släpptes under onsdagsmorgonen, men misstankarna mot honom kvarstår.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS