Kvinna odlade knark i trädgården

Det var på torsdagsförmiddagen som polisen upptäckte att en kvinna i 40-årsåldern från Lilla Edet odlade cannabisplantor i sin trädgård.

ANNONS
|

– Patrullen hittade cannabisplantor på en adress i Lilla Edet, det är inte så många, men två eller tre stycken. På samma adress hittade de även påsar med torkad cannabis, säger jourhavande förundersökningsledare Matias Hasselström.

Kvinnan, som är i 40-årsåldern, är nu misstänkt för narkotikabrott av normalgraden.

– Det var ett ringa innehav som hon hade hemma som var torkat. Vi tror inte att det på något sätt är till för försäljning utan endast för eget bruk.

Kvinnan kunde släppas direkt efter förhör med polisen.

– Det ses lite allvarligare på när man odlar själv, men hon hade inget herrejössesregister. Men hon är inte en som är känd av oss sedan tidigare.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS