Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Strax efter klockan 03 på natten mot fredag vaknade en kvinna i Lilla Edet av att någon  satt bredvid henne i sängen och rotade i hennes väska.
Strax efter klockan 03 på natten mot fredag vaknade en kvinna i Lilla Edet av att någon satt bredvid henne i sängen och rotade i hennes väska.

Kvinna vaknade av inbrottstjuv

Polisen larmades till ett inbrott i Lilla Edet natten mot fredag. En kvinna ska ha vaknat av att en man satt bredvid hennes säng och rotade i en väska.

Klockan var strax efter 03 natten mot fredagen när polis larmades till en bostad på Ström i Lilla Edet, uppger polisen på sin hemsida.

En kvinna ska ha vaknat av att en man satt på huk bredvid hennes säng och rotade i en väska. Kvinnan ska då ha skrikit till varpå mannen hoppade ut genom fönstret.

Polis kom till platsen och sökte igenom området, men man hittade inte någon gärningsperson.

Polisen uppger att något har blivit stulet från bostaden, men går inte ut med vad det rör sig om.

– Gärningspersonen har sannolikt tagit sig in genom ett fönster, det finns en del preliminära uppgifter som tyder på det, säger Fredrik Svedemyr, polisens presstalesperson.

I nuläget är ingen gripen och polisen har ingen misstänkt, men man har saker att gå på.

– Vi har lite att jobba med framåt, det finns en del uppgifter och omständigheter, men det är ingenting vi kan gå ut med.

En anmälan om grov stöld genom inbrott har upprättats.