Lastbil körde i diket

Under torsdagseftermiddagen kom larmet om att en lastbil kört av vägen norr om Nygård. Föraren kördes till sjukhus med lättare skador.

ANNONS
|

Vid klockan 14 på torsdagen kom larmet till SOS Alarm. En lastbil hade då av oklar anledning kört av väg 1996 i höjd med Kattunga norr om Nygård. Räddningstjänst, polis och ambulans tillkallades.

– En lastbil med matjord ligger på sidan i diket när vi kommer dit, säger Lars Joselius, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.

Lars Joselius berättar att vägen ska vara avstängd en kort stund medan räddningstjänst sanerar, och att det därefter ska vara begränsad framkomlighet tills lastbilen bärgas.

Vid 15-tiden skrev polisen på sin hemsida att föraren förts till sjukhus med lättare skador för kontroll. En anmälan om trafikolycka är upprättad men polisen misstänker inte brott.

ANNONS

Vid 16 var det enligt Trafikverket inte längre någon trafikpåverkan på vägen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS