Man i olycka på crossbana

En man har råkat ut för en olycka på Högstorps motorbana i Lilla Edet. En ambulans såväl som räddningstjänsten åkte till platsen för att hjälpa till.

ANNONS

Larmet om olyckan kom till Sos Alarm klockan 19.58 på tisdagen – efter att en man på något vis välte eller krockade på Högstorps motorbana. Han ska ha kört någon form av motocross eller motorcykel.

Ambulans var snabbt på plats och fick assistens av personal från räddningstjänsten med att hjälpa personen och föra mannen till sjukhus.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS