För andra gången har någon eller några personer lagt ut större stenar på E45 mellan Lilla Edet och Torpabron. Båda gångerna stenarna lagts ut sent på kvällen och nattetid.
För andra gången har någon eller några personer lagt ut större stenar på E45 mellan Lilla Edet och Torpabron. Båda gångerna stenarna lagts ut sent på kvällen och nattetid. Bild: Pasi Hakopuro

Nya farliga stenbumlingar på motorvägen

Åter igen har någon lagt ut större stenar på E45 i höjd med Åsbräcka mellan Lilla Edet och Torpabron.

ANNONS
LocationLilla Edet, Åsbräcka, Torpabron||

För två veckor sedan körde en bilist på en större sten i södergående färdriktning på ungefär samma plats. Stenen släpades med under bilen en bit och även efterkommande bil körde på stenen.

LÄS MER: Misstanken: La stenar på motorvägen – två bilar skadades

Ingen person kom till skada, men båda bilarna fick skador. Det ska ha handlat om flera större stenar på platsen.

Natten till annandag påsk var det dags igen. Om det även den här gången rörde sig om flera stenar kan polisen inte uppge.

– Det framgår inte av nattens rapport. Men vid 01.40-tiden fick vi en anmälan om att ännu en bilist kört på en stor sten på E45. Bilen fick punktering, men ingen person skadade sig, uppger Rickard Lejon, jourhavande förundersökningsledare hos polisen östra Fyrbodal.

ANNONS

Han påpekar att nattens sten, eller om det var flera stenar, låg på ungefär samma plats som tidigare tillfälle.

Polisen misstänker att någon, eller några personer, "roar" sig med att placera ut stenarna på motorvägen. Brottsrubriceringen är framkallande om fara för annan.

Vet du mer om det inträffade kontakta polisen via 114 14.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS