Under onsdagen körde en personbil ner i diket vid E45 i Göta. Enligt polisen finns ingen misstanke om brott.
Under onsdagen körde en personbil ner i diket vid E45 i Göta. Enligt polisen finns ingen misstanke om brott.

Personbil i singelolycka på E45

Strax innan klockan 15 på torsdagen inkom ett larm om en singelolycka på E45 i Göta, Lilla Edet. Räddningstjänst är på plats. Enligt personen ska hen antingen somnat eller svimmat under färd.

ANNONS

Larmet inkom klockan 14:46 till SOS. En personbil ska ha ”glidit” ner i ett dike under färd – föraren hävdar att han svimmat av och sen vaknat till när bilen började skaka.

Ambulans, polis och räddningstjänst åkte till platsen, men ambulansen vända hem igen eftersom det inte fanns några personskador. Enligt initiala uppgifter ska en person befinna sig i bilen. Personen ska ha tagit sig ut ur fordonet för egen maskin.

En bärgare är beställd men det är oklart vilken tid bärgningsarbetet kommer att starta.

Olyckan ska ha stor påverkan på trafiken och den ska släppas fram växelvis, enligt Trafikverkets hemsida. Prognosen för när trafiken kan rulla på som vanligt igen är satt till 15:45.

ANNONS

Enligt polisen är incidenten an ”vanlig olycka” och det finns ingen misstanke om brott.

Vi fick uppgifter om att föraren kan ha somnat eller svimmat under färd?

– Det är inga uppgifter som jag har fått till mig. Det verkar var en helt vanlig olycka, säger Stefan Gustafsson, jour FU östra Fyrbodal.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS