Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Polisjakt efter misstänkt MC-rattfyllerist

En person greps efter att polisen jagat en person på MC i Lilla Edet och Sjuntorp. MC-föraren misstänks för drograttfylla och grov olovlig körning.

Två personer uppmärksammades på söndagseftermiddagen på en bensinstation i Lilla Edet. Personerna uppträdde berusat, vilket fick vittnen att reagera och larma polisen.

– Initialt är det två personer som uppträder berusat på bensinstationen, men det är lite oklart hur många som har åkt på motorcykeln. Det är någon som har sett var de har åkt och kört efter dem en bit, säger Jenny Widén, presstalesman på polisen i Västra Götaland.

Vid 16-tiden har motorcykeln hittats i Sjuntorp, mitt mellan Lilla Edet och Trollhättan. Inga personer fanns då vid fordonet.

– Vi är på plats med hundar för att se om vi kan hitta dem. Jag vet inte mer än så, hunden har precis kommit till platsen, säger Jenny Widén.

Kort efter att motorcykeln hittats påträffades även föraren. Han förhördes på plats men släpptes senare. Föraren misstänks nu för drograttfylla och grov olovolig körning.