Singelolycka på E45

Strax innan klockan 18 på tisdagskvällen fick SOS ett larm om en singelolycka på E45 vid Lödöse. – En personbil med släp har snurrat runt på vägen, säger Linda Bergquist på SOS alarm.

ANNONS
|

Klockan hade slagit 17:42 på tisdagen när larmet om en singelolycka på E45 vid Lödöse, i norrgående riktning, inkom till SOS alarm.

– En personbil med släp har snurrat runt på vägen. Inte vält, utan roterat, säger Linda Bergquist på SOS alarm.

Räddningstjänst och ambulans kallades till platsen, men när räddningstjänsten väl var framme hittade de inget.

– Olyckan var egentligen ingenting. Vi åkte dit och letade efter bilen, och sen hittade vi en bil med släp körandes. När det visade sig att det inte var något åkte vi hem, säger Anders Svensson, på räddningstjänsten.

Enligt Trafikradion var det mycket bråte på vägen, vilket gjorde att det är svårt att ta sig förbi en kort stund efter olyckan. Strax efter klockan 18 ska det vara fritt fram för trafiken att köra på som vanligt igen, enligt Trafikverkets hemsida.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS