En trafikolycka inträffade under fredagsmorgonen i Lilla Edet.
En trafikolycka inträffade under fredagsmorgonen i Lilla Edet.

Singelolycka på E45

Under tidiga fredagsmorgonen körde en personbil ner hundra meter vajerräcke på E45 mellan Lilla Edet och Göta. Vägen var tidvis helt avstängd under räddningsarbetet.

ANNONS

Det var vid klockan 05.17 som SOS alarm larmades om singelolyckan mellan cirkulationsplats Glässnäs och trafikplats södra Lilla Edetmotet i riktning mot Karlstad.

Räddningstjänst ryckte ut till platsen tillsammans med polis och ambulans.

– En bil har kört ner hundra meter vajerräcke, säger Fredrik Hjertén, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten, vid klockan 05.35.

Personen i bilen var ute när räddningstjänsten kom till platsen.

– En ambulans har varit på platsen och har åkt därifrån. Under en period var det totalstopp i båda riktningarna, säger Ola Åström på SOS alarm klockan 06.10.

Polispatrullen på platsen har rapporterat om att det inte ska ha varit några skadade personer.

ANNONS

– Det har varit en singelolycka men inga personskador. En man är misstänkt för vårdslöshet i trafik, säger Monika Ahlin, jourhavande förundersökningsledare på polisen i Trollhättan vid 06.30.

Enligt Trafikverket ska trafiken på platsen ha påverkats fram till 06.40.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS