Två gripna efter skadegörelse på tågperrong

På lördagsmorgonen larmades polisen till järnvägsstationen i Lödöse i Lilla Edets kommun där två ungdomar ska ha krossat glasrutor på hållplatsen. De är nu gripna misstänkta för grov skadegörelse, samt inbrott i en bil.

ANNONS
|

Det var vid klockan 06.44 på lördagsmorgonen som polisen larmades till järnvägsstationen i Lödöse i Lilla Edets kommun. Det efter att en anmälare sett två ungdomar slå sönder glasrutor på hållplatsen.

Under tiden som samtalet med polisen pågår väljer ungdomarna att lämna platsen, varpå inringaren tipsar polisen om vilken riktning dessa rört sig.

De anträffas senare av polisen och grips, misstänkta för grov skadegörelse och inbrott i en bil.

– Totalt är det cirka 25 glasrutor som krossats på tågperrongen, samt tre rutor på en personbil, säger Anna Göransson, presstalesperson på polisen.

Åklagare kommer att kontaktas under dagen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS