Två lastade i ambulans efter olycka

Två äldre personer har förts med ambulans till sjukhus efter en trafikolycka på väg Kungälvsvägen mellan Ström och Västerlanda.

ANNONS
|

Larmet om olyckan kom in till SOS vid 07.20 på torsdagsmorgonen. Det är en singelolycka som har skett i höjd med Sannersby.

– Det var en bil som har kört av vägen och det var två personer kvar i bilen, säger Robert Olsson, insatsledare på Södra Bohusläns räddningstjänstförbund.

Två ambulanser och en ambulanshelikopter larmades till platsen, och de två personerna behövde följa med ambulanserna till sjukhus. Ambulanshelikoptern kunde vända utan att lasta någon patient.

– Eftersom det var lite oklart skadeläge och sånt så blev det ett ganska stort räddningspådrag, säger Robert Olsson.

Räddningstjänsten behövde dock inte klippa ut personerna ur bilen. De två personerna är ett äldre par, en man och en kvinna och deras skador är lindriga enligt NÄL.

ANNONS

Trafikverket uppgav att olyckan påverkade trafiken i båda riktningar, men vid 08.30 var vägen fri igen för trafiken.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS