Två män greps i Ström, Lilla Edet natten mot torsdag. De hade ett släp med flera hundra liter av vad som misstänks vara stulen diesel.
Två män greps i Ström, Lilla Edet natten mot torsdag. De hade ett släp med flera hundra liter av vad som misstänks vara stulen diesel. Bild: Erik Simander/TT

Två män misstänka för stöld av diesel: ”Ett par hundra liter”

Under natten mot torsdagen stoppade polisen en bil i Lilla Edet. Efter en kontroll fann de gissningsvis ett par hundra liter diesel. Två män är nu anhållna och misstänkta för stöld.

ANNONS
LocationLilla Edet||

Det var strax efter midnatt polis stoppade ett fordon i Ström i Lilla Edet för kontroll. I bilen fann polisen misstänkt stöldgods.

– Patrullen anträffar två män i 30-40-årsåldern och då uppdagas det att de har gissningsvis ett par hundra liter nyslangad och stulen diesel i bilen, säger Per Silén, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

Vid nio-tiden på torsdagsförmiddagen berättade polisen att männen har anhållits. Det är fortfarande oklart var dieseln har kommit ifrån och polisen ber allmänheten om tips.

– Om någon har blivit av med diesel så får man gärna komma in med tips, säger Adam Schwitzgold, jourhavande förundersökningsledare.

ANNONS

Är männen kända av polisen sen tidigare?

– Det är information som vi inte vill gå ut med just nu. Det är för tidigt i utredningen, säger Adam Schwitzgold.

Männen är misstänkta för stöld av diesel.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS