Två misstänkta för brott mot knivlagen

Under torsdagseftermiddagen stannade polisen två män för kontroll i Göta i Lilla Edets kommun. Det resulterade i att de båda är misstänka för brott.

ANNONS
|

Klockan skulle strax slå 17 på torsdagen när de båda männen stoppades av polisen, som ville kontrollera dem. Männen, som är kända av polisen sedan tidigare, bar på varsin vass skruvmejsel och på narkotika.

– De båda är misstänkta för brott mot knivlagen. Det hade möjligtvis setts som ett grovt brott om det var på en plats där fler människor rör sig, säger polisens jourhavande förundersökningsledare Matias Hasselström.

Utöver brott mot knivlagen är de båda misstänkta för ringa narkotikabrott, men olika typer av detta.

– Den ena är misstänkt för eget bruk och den andra för innehav. Han bar på nåt gram hasch, säger Matias Hasselström.

ANNONS

Mannen som misstänks för narkotikabrott eget bruks togs med av polisen för provtagning. De båda är i nuläget frigivna. Männen är i 35- respektive 40-årsåldern.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS