10 000 #ttelaläsarbilder har taggats

Vacker natur, häftiga djur och snygga foton på välkända vyer. Var med och rösta fram årets bästa #ttelaläsarbild och ha chans att vinna ett fint pris.

ANNONS
|

I dag, 27 mars, har det gått exakt ett år sedan vi drog ingång vår hashtag #ttelaläsarbild på Instagram. Och i början av veckan passerade vi dessutom en magisk gräns – 10 000 inlägg har nu fått taggen.

– Det känns helt fantastiskt, säger Suzanne Werner, TTELA:s webbredaktör.

Med #ttelaläsarbild får alla som vill möjlighet att dela med sig av sina foton från området. Varje vardag väljer TTELA:s jury ut en favoritbild som vi delar på vår eget Instagramkonto och på ttela.se. Att välja dagens bild är ofta en utmaning.

– Ja, det finns ju så otroligt duktiga amatörfotografer runt om i stugorna, säger Suzanne Werner.

ANNONS

Trodde du för ett år sedan att vi nu skulle ha 10 000 bilder?

– Jag trodde inte gensvaret skulle bli så här stort efter så här kort tid, men det är ju jätteroligt! Jag hoppas att folk fortsätter att tagga sina bilder #ttelaläsarbild, då kanske vi är uppe i 20 000 bilder om ett år.

Varje lördag publiceras alla veckans bilder i papperstidningen. Det märks också att läsarbilderna är ett uppskattat inslag, då varje bild ofta får många hjärtan från våra följare.

Så här går tävlingen till:

För att hedra ettårsjubiléet och 10 000-gränsen får ni vara med och rösta vilken av dessa nio bilder som är den bästa av de bästa. Fotona är de nio som fått flest gilla-markeringar det gångna året.

Omröstningen sker på TTELA:s Instagram. Kommentera vilken bild som får din röst i kommentarsfältet och tagga två vänner som du tror skulle vilja vara med och rösta. Då har du också chans att vara med i utlottningen av ett presentkort, till ett värde av 400 kronor, som går att handla för på Etage på Överby eller på Torp köpcentrum i Uddevalla.

Tävlingen pågår fram till torsdag, 2 april, klockan 23.59. Vinnaren kontaktas fredag, 3 april.

För att vara med och rösta måste du ha ett konto på Instagram.

ANNONS

Klicka HÄR för att komma direkt till omröstningen.

Fakta: Så lägger du upp en #ttelaläsarbild

Vill du dela med dig av en vacker, underhållande, skrämmande eller kanske ful bild till TTELA:s läsare? Lägg ut en bild på ditt konto på Instagram och tagga bilden med #ttelaläsarbild, så har din bild chans att bli dagens läsarbild. Tänk på att du måste ha ett öppet konto för att vi ska kunna se din bild.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS