Bil brinner i industriområde

Räddningstjänsten kallades ut till en brand i ett industriområde i Mellerud under eftermiddagen. En bil stod i brand i närheten av en av lokalerna i området.

ANNONS
|

Räddningstjänsten i Mellerud är på plats för släcka den brinnande bilen och har fått bort bilen från byggnaden:

– Bilen ska ha stått i, eller nära, något som liknar ett garage och räddningstjänsten ska ha lyckats få ut bilen, det ska även ha varit flera bilar inne i lokalen. Men jag har inte hela bilden klar för mig ännu, säger Simon Willner, inre befäl på räddningstjänsten.

Bilen har stått parkerad utanför byggnaden, men i närheten av andra bilar. Någon person i närheten var snabb och hjälpte räddningstjänsten med en truck att putta/lyfta bort den brinnande bilen från övriga fordon.

Orsaken till bilbranden är okänd och räddningstjänsten har lämnat platsen. Ingen påverkan ska ha drabbat övriga bilar och byggnaden.

ANNONS

– Vi tog höjd för att bilen var inne i byggnaden initialt. Men så var inte fallet. Men det var ett snabbt och bra släckningsarbete med hjälp av trucken och Melleruds räddningstjänst, säger Fredrik Meurk, inre befäl.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS