Bil körde in i träd – stack från olycksplatsen

Larmet kom strax efter klockan 17 på måndagseftermiddagen. En personbil ska av okänd anledning kört in i ett träd och börjat brinna på en uppfart i Dalskog, enligt SOS alarm.

ANNONS
|

Enligt inringaren har bilen kört in i ett träd på en uppfart vid Ränsliden, i Melleruds kommun. Räddningstjänsten åkte till platsen med tre fordon. Även polis och en ambulans åkte till olycksplatsen.

Två personer ska ha färdats i fordonet, skriver polisen på sin hemsida.

– Alla har tagit sig ur bilen och ingen har synliga skador. Enligt de uppgifter som jag har fått har ingen förts till sjukhus, säger Peter Gustafsson, inre befäl Närf.

Hur skadad är bilen?

– Det kommer inte att gå att rädda bilen, den kommer bli utbränd, säger han.

Smet från olycksplatsen

Vid halv tio tiden på måndagskvällen har räddningstjänsten lämnat platsen, och så gjorde även personerna som var med i kollisionen.

ANNONS

– Minst två personer var i anslutning till olyckan. En anmälan om vårdslöshet i trafik och smitning har upprättats, säger Owe Larsson, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Östra Fyrbodal.

Tror ni att fler personer var i bilen?

– Allt jag kan säga är att inga personer var vid bilen när vi kom dit. Men det var minst två som färdades i fordonet, säger han.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS