Bonus försvinner – kaos i bilhallen

Under måndagskvällen gick regeringen ut med nyheten om att bonusen på upp till 70 000 kronor för elbilar försvinner. Det orsakade kaos för landets bilhandlare.
– Redan under kvällen började telefonen ringa. Vi har haft ett möte under morgonen där vi beslutat att kontakta kunder som måste skriva på i dag för att få bonusen, säger Claes Hansson, försäljningschef på Brandts bil i Vänersborg.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.