Dåligt knark ledde till lindrigare straff

Knarket var helt enkelt för dåligt, därför fick cannabisodlarna i Mellerud ett lindrigare straff. Pojken trodde han skulle få köpa alkohol men rånades med en pistol mot halsen. Ett tillslag mot narkotikahandel i Malmö gjorde att polisen kunde spränga ett narkotikanätverk i Vänersborg.

ANNONS

TTELA krim är podden som tar upp lokala och aktuella brott. Du hittar den där poddar finns. Du kan också lyssna i spelaren i artikeln eller på sajten.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS