En till sjukhus efter singelolycka på E45

En singelolycka inträffade på E45 under tisdagskvällen, ett par kilometer norr om Mellerud. Det slutade med att föraren av bilen fick föras till sjukhus.

ANNONS

Olyckan inträffade klockan 18.50 på tisdagen och handlade om en personbil som körde in i ett vajerräcke på E45, i norrgående riktning. Föraren var ensam i bilen.

Tre enheter från räddningstjänsten och en ambulans larmades till platsen, alldeles vid rastplats Linderud ett par kilometer norr om Mellerud.

– Det ska inte vara några större personskador, utan mest skador på bilen, säger Ulrik Olsson, vakthavande befäl på Närf.

Bilen stod en bit ut i körfältet när räddningstjänsten kom till platsen. En del av deras arbete på plats gick ut på att få undan denna. Föraren fick föras till sjukhus med ambulans.

ANNONS

Vägen var helt avstängd i norrgående riktning i närmare en timme, och något kortare tid även i södergående riktning.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS