Cecilia Frisk, publisher och ansvarig utgivare på TTELA.
Cecilia Frisk, publisher och ansvarig utgivare på TTELA. Bild: Stefan Bennhage

Gröna drömmar i ny TTELA-satsning och ännu mer påskgodis

I dag får du som TTELA-prenumerant en extra tjock och läsvärd tidning med en ny månadsbilaga tryckt på ett lyxigare papper. Ett magasin som är värt att bläddra i flera gånger, främst avsedd för våra pappersläsare, men materialet kommer också att finnas på ttela.se för dig som är prenumerant.

ANNONS
|

Härom veckan presenterade vi satsningen på att bredda den lokala debatten med hjälp av fyra nya krönikörer och nu är det alltså dags för en ny satsning från oss på TTELA – till dig som läsare!

Vi kommer tillsammans med Bohusläningen och Strömstads Tidning varje månad publicera ett magasin med olika teman:

• I maj, september och november blir det Jobb & Affärer som fokuserar på reportage och nyheter om arbetsliv och näringsliv i TTELA:s bevakningsområde, liksom hela Bohuslän.

• I juni är det dags för vårt populära Sommarmagasin med reportage och tips för både hemestrare och semestrare – här och på västkusten.

ANNONS

• Oktober blir det tema Hem & Inredning och i december är det dags för Juletider.

Varför satsar vi då på ett nytt månadsmagasin med lyxigare känsla?

Jo, för att vi vill ge dig som prenumerant extra långläsning med intressanta reportage, snygg presentation och många fina bilder. Helt enkelt spännande mervärde för våra läsare.

"Lyxigare magasin"

Redaktör Eva Alverbratt har tillsammans med TTELA:s nyhetschef Johannes Nilsson och Bohusläningens nyhetschef Julia Forsberg planerat bilagan.

– Vi är glada att kunna erbjuda läsarna en fylligt och lite lyxigare magasin, med allt från fina trädgårdar till spännande hantverkare och inredare. Perfekt inspiration inför vår och sommar, säger Johannes Nilsson.

Redaktör Eva Alverbratt:

– Jag är jätteglad och stolt över att ha fått jobba med vår första fina bilaga av den nya sorten och ämnet kändes perfekt för mig. Jag har fått träffa massor av härliga människor som har gett mig inspiration och som jag är övertygad om att det även kan ge läsarna minst lika mycket av den varan, säger hon.

Vi har bland annat träffat Per Johansson, murarmästare i Vänersborg, som sten för sten byggde sin spektakulära kåk på 160 kvadratmeter. Med fokus på att skapa en skön känsla har han inrett sitt hem precis så som han vill ha det.

ANNONS

Vi berättar också om Jessica Ericsson som följde sin dröm och lämnade tvåan i stan för ett liv på landet. Det brunmurriga huset hon flyttade in i för fem år sedan är dock ett minne blott. Det har Jessica förvandlat till en villaidyll där inredningsinspirationen flödar.

Granskning av psykiatrin

Under påsken följer du dygnet runt dina lokala nyheter via ttela.se. Vårt påskägg till alla läsare innehåller många godsaker – både nyttiga, närande, roliga, spännande, söta och kanske till och med sura för några. Som alltid är grunden i vår bevakning den lokala kvalitetsjournalistiken.

• På påskafton startar vår granskning av psykiatrin där vi börjar med att ge röst åt de svagaste i samhället. Människor som utifrån egna berättelser vittnar om en psykiatri i kris.

• Vi livesänder på långfredagen klockan 14.50 FC Trollhättan borta mot Assyriska Turabdin. Samma dag är det derby i division 1 då Lödöse Nygård möter Skoftebyns damer, vilket vi kommer att rapportera om.

• På påskafton livesänder vi också klockan 13.00 från Påskparaden i Vänersborg.

Glad Påsk!

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS