Inbrott fångades på film

Vattenfall i Mellerud har haft påhälsning av tjuvar. De fångades på en övervakningsfilm som i dag ska gås igenom av polisen. Polisen misstänker nu att det var en rekognosering.

ANNONS
|

Det var vid midnatt som polisen larmades om ett inbrott på Vattenfall i Mellerud. När polisen kom fram var dock gärningsmännen borta.

– Det är oklart om något stulits, men vi har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott, säger Per Sillén, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

En övervakningsfilm finns som polisen i dag ska gå igenom och som ska vara förhållandevis tydlig. Polisen har inte hittat några brytmärken eller skador.

– Personerna som var där flydde när de såg strålkastarljusen från väktarbilen. Polispatrullen som åkte dit kunde inte se några brytmärken, men larmet hade gått i gång. Patrullen som var där hade känslan av att de var där och rekade, säger Monica Lindberg, gruppchef hos polisen i Mellerud.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS