Tre av de restauranger TTELA tidigare recenserat i Krogkollen.
Tre av de restauranger TTELA tidigare recenserat i Krogkollen. Bild: TTELA

Nu är Krogkollen tillbaka

Vart ska du gå ut och äta i helgen? Om du inte har bestämt dig ännu kommer räddningen snart på TTELA – när Krogkollen gör comeback!

ANNONS

Under ett par år har TTELA:s hemliga recensenter gett sig ut på gator och torg för att testa många av de restauranger och krogar som finns i våra fyra kommuner. Allt för att kunna ge våra läsare de bästa tipsen om vart man bör styra kosan för att äta den bästa maten, med den trevligaste servicen!

Under pandemin tog recensenterna, av förklarliga skäl, en paus. Men nu är de tillbaka igen. Inför helgerna kommer TTELA bjuda på en sprillans ny recension av en krog i området – och nu vill vi gärna ha er hjälp.

Tipsa oss!

Finns det någon restaurang i TTELA-land vi ännu inte besökt? Tipsa oss gärna! Antingen på vår facebook, eller genom mejl till redaktionen@ttela.se.

ANNONS

Läs några av de gamla recensionerna:

LÄS MER:Smakfull nykomling vid kanalkanten

LÄS MER:Gulliga maträtter efter ett pling i mobilen

LÄS MER:Ljuvliga smaker direkt från kolgrillen

LÄS MER:Italiensk restaurang man gärna återvänder till

LÄS MER:Utmärkt mat och trevlig personal ger toppbetyg

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS