TTELA:s Eva Alverbratt och kurator Maria Elg är personerna ni kommer höra i TTELA:s relationspodd.
TTELA:s Eva Alverbratt och kurator Maria Elg är personerna ni kommer höra i TTELA:s relationspodd. Bild: Andreas Olsson

Nu kommer TTELA:s relationspodd

Tar småbarnslivet knäcken på dig, eller kommer du inte överens med svärföräldrarna? Har PMS:en tagit över ditt liv, eller kan du inte hantera tonårssonens utbrott? Hatar du vad du ser i spegeln? Ställ dina frågor om livets relationer – och få svar i TTELA:s nya relationspodd.

ANNONS
|

Relationer handlar om så mycket mer än de vi har till vår familj och vänner – hur är till exempel relationen du har till dig själv? Hur hanterar du livets kriser och olika skeenden?

Frågorna kring livets relationer kan både vara många och svåra, och ibland sitter man kanske inte själv på alla svaren. Därför kommer nu TTELA:s relationspodd.

Ny podd

I flera avsnitt under våren kommer TTELA:s Eva Alverbratt tillsammans med kurator Maria Elg besvara era frågor i podden.

– Det finns inga självklara lösningar på alla frågor man kan ha om livet, men jag hoppas vi kommer kunna ge tips och idéer för möjligheten att tänka utanför sin egna box. Att man får möjlighet att ställa frågor och sedan höra oss prata om det kanske gör att man kan få andra infallsvinklar, säger Maria Elg.

ANNONS

– Jag tänker att relationer är livet och ibland behöver man hjälp när man stöter på väggropar, säger Eva Alverbratt.

Maria Elg har bott i Trollhättan i flera år, är utbildad beteendevetare och arbetar i dag som kurator på Fridaskolan i Uddevalla. Eva Alverbratt har arbetat på TTELA i olika roller under 34 år, de senaste åren främst som livsstilsreporter.

– Man kanske inte vet exakt vem man ska vända sig till i sin egna närhet med frågor, och då tänker vi att det är jättebra att man kan vända sig till oss, säger Maria Elg.

Vad hoppas ni på för frågor?

– Allt med relationer egentligen. Allt från partnerskap, relationen till sina barn, kollegor. Eller om någon går igenom något svårt och behöver tips för att ta sig igenom det, säger Eva Alverbratt.

– Vi hoppas att vi ska kunna hålla en röd tråd genom alla avsnitt, så våra lyssnare ska vilja lyssna på alla avsnitt även om man kanske inte tror att frågorna berör dem direkt, säger Maria Elg.

Ställ frågor!

Ställ dina frågor här (anonymt) eller mejla till relationspodden@ttela.se

Alla frågor som tas upp i podden kommer besvaras anonymt. Podden försöker besvara så många frågor som möjligt, men kan inte garantera att alla får svar.

ANNONS
comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS