Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt TTELA
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Reservdelar till traktorer, tillbehör till skogsbruk och stängsel till djurhållning ingår i nya sortimentet. Arkivbild. Bild: Karl af Geijerstam
Reservdelar till traktorer, tillbehör till skogsbruk och stängsel till djurhållning ingår i nya sortimentet. Arkivbild. Bild: Karl af Geijerstam

Nygammal butik utökar i Mellerud

Oljan i Mellerud kommer att utöka sitt sortiment i höst. Den 24 oktober invigs den nya affärsdelen med reservdelar och tillbehör till lantbruk och entreprenad. Det är företaget Powered by Kramp som står bakom den nya satsningen.

Oljan har redan i dag ett stort sortiment med bland annat reservdelar till bilen, hydraulikpress, pellets, målarfärg och olika typer av olja.

Med Powered by Kramp kommer sortimentet bli ännu större genom att hyllorna fylls på med bland annat reservdelar till traktorer, tillbehör till skogsbruk och stängsel till djurhållning.

Butiken kommer även rymma ett komplett sortiment med bult i både millimeter och tum.

– Det här blir ett bra sätt att komplettera upp utbudet av vårt redan stora sortiment. Vi har avsatt 70 kvadratmeter till denna spännande satsning, säger Oljans ägare Pelle Nellbro till TTELA.

Oljan ligger mittemot det kommande köpcentret på Västerråda i Mellerud som öppnar senare i höst.

– Det är ett gynnsamt läge för oss, konstaterar Pelle Nellbro.

Butiken hos Oljan byggs om under hösten för att stå redo för nyinvigningen den 24 oktober. Då kommer även besökarna att bjudas på lite överraskningar.

– Det jag vet just nu är att det kommer att finnas en skyttesimulator på plats. Det finns många som är jaktintresserade här i området, berättar Pelle Nellbro.

Powered by Kramps butik hos Oljan i Mellerud blir företagets femte på den svenska marknaden. Butikerna erbjuder bland annat produkter för lantbruk, entreprenadverksamhet och friluftsliv.