Under fredagsmorgonen inträffade en trafikolycka i höjd med Vassvikens rastplats.
Under fredagsmorgonen inträffade en trafikolycka i höjd med Vassvikens rastplats.

Olycka på E45

En trafikolycka har inträffade under fredagsmorgonen på E45 mellan Åmål och Mellerud, i höjd med Vassvikens rastplats, efter att en bil kört in i bilen framför.

ANNONS
|

Olyckan innefattar två fordon och ska ha skett i södergående riktning, där det under ett par timmar var begränsad framkomlighet.

– På grund av ett vägarbete var det köbildning på vägen. Föraren ska inte ha hunnit bromsa eller väja och körde därför in i bilen framför, säger jourhavande förundersökningsledare Ola Kleinert.

En ambulans åkte till platsen såväl som sex enheter från räddningstjänsten. De flesta av dessa ska ha lämnat platsen tidigt. Ambulansen tog med en av de inblandade, föraren av bilen som körde in i bilen framför, till sjukhus då han fick lindriga skador.

Föraren av bilen framför klarade sig helt.

ANNONS

Trafikverket uppger att en av bilarna behövde bärgas från platsen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS