Oppositionen ursinnig: ”Nu går skam på torra land”

Först förvirring, sen sluten omröstning, följt av hätska utfall och en förbannad opposition. Det var en giftig cocktail som serverades i Tingshuset när oppositionen blev helt utan poster i valet till fullmäktige.
– Nu går skam på torra land, det här är tokstolligt och djupt olyckligt ur demokratisynpunkt att majoriteten möblerar hela presidiet, dundrade Morgan E Andersson (C).

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.