Politiker känner stor oro över ny kulturprofil: ”En sorgens dag”

En ny kulturstrategi har klubbats igenom i Mellerud efter månader av debatt och fräna utspel. Vid onsdagens fullmäktige uttryckte oppositionen farhågor för hur Mellerud ska uppfattas och att det kan bli svårt att rekrytera chefer. Men den styrande minoriteten och samarbetspartiet SD tar oron med ro. Den flera timmar långa debatten överraskade även med några klargöranden.

Redan kund? Logga in här
usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.