Polisen luktade sig till cannabisodlingen.
Polisen luktade sig till cannabisodlingen.

Så bevakades knarkfabriken – gömd kamera i fågelholk

Cannabisen kan vara värd 23 miljoner, men de som jobbade vid den stora knarkodlingen som kameraövervakades i Mellerud kan inte ha drivit fabriken själva. Hör om det otroliga fyndet av knarkodlingen i TTELA krim.

ANNONS

Bakom ett plank och övervakad av kameror bedrevs den avancerade odlingen av cannabis i ett hus i Melleruds kommun. I senaste avsnittet av TTELA krim hör du om knarkfabriken.

Dessutom berättar TTELA:s krimreportrar om polisens listiga metod för att avslöja smugglarna i Lilla Edet. Men får poliser verkligen luras?

Fler avsnitt finns här på ttela.se eller där poddar finns, som på Spotify.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS