Trafikolycka – bil har kört in i trädgård

Tidigt på torsdagsmorgonen körde en bil in i en trädgård i Dals Rostock. Enligt SOS Alarm är det väldigt halt väglag.

ANNONS
LocationDals Rostock||

Larmet om singelolyckan kom till SOS Alarm klockan 06.21.

– Det är en bil som kört in i en trädgård i Dals Rostock. Räddningstjänsten är på plats och ambulans på väg. Det är väldigt halt på vägarna, säger man på SOS Alarm.

En person satt i bilen, som nu räddningstjänsten tar hand om.

– Personen är ute ur bilen och står upp. Det är oklart om personen fått några skador, säger Peter Gustafsson, inre befäl vid Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund.

Klockan 06.55 säger man på SOS Alarm att personen inte behövt åka med ambulansen till sjukhus. Räddningstjänsten var kvar på platsen fram till klockan 07.20.

ANNONS

– Bilen har voltat och är ganska så okörbar. Vi sanerade och har lämnat platsen, säger Ulrik Olsson, inre befäl på Närf.

Polisen som har varit på platsen och bekräftar att halt väglag ligger bakom olyckan.

– Patrullen på plats konstaterade att det var mycket halt på sträckan, som av största sannolikhet orsakat avåkningen, säger Johan Raske, jourhavande förundersökningsledare på polisen.

Polisen har ingen misstanke om brott.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS