Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Erik Zienau

Trafikolycka – motorcykel körde i diket

Under torsdagskvällen kom ett larm in till SOS-Alarm om att en motorcykel hade kört i diket vid Bolstad i Melleruds kommun. En person ska vara lindrigt skadad.

ANNONS
|

Enligt räddningstjänsten var det en förbipasserande som ringde in om olyckan.

– Motorcykeln ska ha kört i diket och vi är just nu på platsen och försöker hjälpa ambulanspersonalen och dirigera om trafiken. Det är inte en stor väg men trafiken där påverkas rätt mycket. Föraren är vaken och talbar, säger Patrik Karlsson, vakthavande befäl hos räddningstjänsten.

Vid 22.50-tiden hade dock räddningstjänsten avslutat sin insats och lämnat platsen.

Enligt Näls tjänsteman i beredskap har föraren kontrollerats men inte blivit inlagd för några skador. Polisen har upprättat en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS