Trafikolycka på E45

Strax innan 10-tiden på torsdagsförmiddagen rapporterade Trafikredaktionen Sveriges Radio, om en trafikolycka på E45 söder om Erikstad.

ANNONS
|

LÄS MER:Väderlaget ledde till inställda bussar – fortsatt halka

Enligt Trafikredaktionen pågick ett bärningsarbete och polispatruller var på plats där olyckan inträffade – på E45 mellan Mellerud och Brålanda.

– Det är två bilar som kolliderat med varandra, det är ju glashalt på vägarna. Men det har inte inträffat några allvarligare personskador, säger Ola Kleinert, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i östra Fyrbodal.

Räddningstjänsten och ambulansen åkte inte ut på olyckan, då den var av mindre grad. Det berättar Jonas Gustafsson som är inre befäl på Norra Älvsborgs Räddningstjänstförbund.

– Vi gjorde en bedömning att det inte behövdes.

Vid 10.35 var vägen fullt framkomlig igen, och polisen upprättade en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

ANNONS

LÄS MER:Trafikolycka med tre personbilar

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS