Arkivbild.
Arkivbild. Bild: Erik Zienau

Trafikolycka – sidokollision med lastbil

Under måndagen strax innan tolv fick SOS Alarm in ett larm om en olycka på E45 strax söder om Mellerud. Enligt uppgifter ska det ha varit en sidokollision mellan en lastbil och en personbil och trafiken var avstängd åt båda hållen i en halvtimme.

ANNONS
|

Enligt SOS Alarm var både räddningstjänst och ambulans på platsen.

– Det är en lastbil och en personbil som har kolliderat men det verkar inte ha varit några allvarligare skador. Folk hade tagit sig ur bilarna när vi kom till platsen. Trafiken är just nu stoppad åt båda riktningar men borde vara i gång igen efter halv ett, säger Mathias Jonasson, vakthavande befäl hos räddningstjänsten.

Även polisen har varit på platsen.

– Det ska bara röra sig om lättare skador på en av de inblandade förarna. Vi kommer att skriva en anmälan om brott mot väjningsplikten, säger Daniel Matsson, jourhavande förundersökningsledare hos polisen.

ANNONS

Strax efter 13 meddelade Trafikverket genom sin hemsida att trafiken var i gång igen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS