Trafikolycka utanför Brålanda

En bilist har körde av vägen öster om Brålanda på torsdagsmorgonen. Räddningstjänst, ambulans och polis larmades ut. En person fick sedan åka med ambulans efter olyckan.

ANNONS
LocationBrålanda||

Larmet om olyckan kom kl 06.43 till SOS Alarm och den skedde nordost om Brålanda, i Melleruds kommun, på väg 2149.

– Det är en singelolycka. En personbil har kört av vägen och ambulans och räddningstjänst är på väg, säger man på SOS Alarm.

Vid strax efter klockan 07 hade räddningstjänsten precis anlänt till platsen, strax efter ambulansen. Även polis har kommit till platsen.

– Det är en skåpbil som kört ner i diket, vi har precis anlänt, säger Fredrik Meurk, vakthavande befäl på räddningstjänsten.

En person färdades i bilen och personen fick åka med ambulans för vård. Enligt polisen klagade hen på smärtor i ryggen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

ANNONS

Det var störningar i trafiken på vägen mellan Bolstad och Åsebro kvarn i cirka en timme på torsdagsmorgonen.

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS