Vem blir Årets lussekatt 2022?

Äntligen är det dags att baka fram årets lussekatt igen! Tidigare år har varit succéer och vi har fått se många söta katter. Årets lussekatt 2022 vinner ett hemligt pris, så skicka in bilder på din favoritkisse med en gång.

ANNONS

I somras tog Sommarvovven över ttela.se med flera hundra bidrag. Vad passar då bättre när hösten har lagt sig, lucia och jul närmar sig med stormsteg, än att katterna får dominera?

Nu kan du nominera din pälskling till bildtävlingen Årets lussekatt.

För att vara med och tävla vill vi ha in bild på just din misse! Skicka in den antingen via mejl till lasarbild@ttela.se eller ladda upp en bild i kommentarerna under inlägget på TTELA:s Facebook-sida. Skicka EN bild och glöm inte att skriva en motivering om varför just ditt husdjur ska bli Årets lussekatt 2022.

Nomineringarna publiceras kontinuerligt på ttela.se.

ANNONS

Jury med klös

Du kan skicka in din bild fram till och med torsdag 1 december. Efter det sätter TTELA:s kattokiga jury klorna i klösbrädan och tar fram finalisterna som ni läsare sedan får rösta fram.

Vinnaren av Årets lussekatt 2022 presenteras sedan på självaste luciadagen den 13 december. Kattens ägare får, förutom äran, ta emot ett hemligt pris.

Mjau, mjau!

LÄS MER:Vem blir Årets lussekatt 2022 – del 2

LÄS MER:Bosse är Årets Lussekatt 2021

LÄS MER:Final i Årets lussekatt 2021

LÄS MER:Katt med integritet blev Årets Lussekatt 2020

LÄS MER:Final: Vem blir Årets Lussekatt 2020?

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS