Fyra personer åtalas för inblandning i knivskärningen i Trollhättan i december. Hör om våldsdådet i TTELA krim.
Fyra personer åtalas för inblandning i knivskärningen i Trollhättan i december. Hör om våldsdådet i TTELA krim. Bild: Bilder från förundersökning

Misstanken: Ville hämnas - maskerade attackerade med kniv

Offret jagades av de tre maskerade som var beväpnade med batong och kniv. De högg honom i magen och slog honom i huvudet vid en gångtunnel i Trollhättan. Offret dök sedan upp skadad och blodig på polishuset.

ANNONS
|

I TTELA krim hör du om de fyra åtalade som misstänks för inblandning i den grova misshandeln på mannen i december.

Dessutom fördjupar TTELA:s journalister sig i fallet med en kvinnas kropp som hittats i en frys i Värmland. Och polisens varning om överföringar via Swish ska stoppa ungdomar att luras in i kriminalitet. För att föra över pengar åt någon annan kan vara penningtvätt.

Lyssna där poddar finns

I avsnittet medverkar TTELA:s journalister Daniel Gustafsson, Mari-Louise Melldahl och Emma-Karin Björk. Varannan vecka släpps ett nytt avsnitt och de finns att lyssna på här på ttela.se samt där poddar finns som till exempel Spotify. I de andra avsnitten hör du bland annat om rothärvan och om hur Dannebackemördaren nekas utslussning från fängelset.

ANNONS

LÄS MER:Mordförsök – knivskadad person kom in på polishuset

comments

Kommentarer

Kommentera

Vad tycker du? Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och TTELA förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS